Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Toimitusehdot
JTO-Kiinteistöt Oy 2514754-3 (jäljempänä verkkokauppa) myy tuotteita yrityksille ja yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.
Verkkokaupan yhteystiedot
Sähköposti: info@ostavuokraavaurastu.com
Puhelin: 0505455299 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Mäntytie 10 A 13 Helsinki

Tilaaminen
Tilattavat tuotteet valitaan kotisivuilla lisäämällä ne ostoskoriin. Tilaus lähetetään maksamalla ostoskorin sisältö verkkokaupan kassatoiminnossa. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä toimituskulut. Mikäli tilaushetkellä annetaan sähköpostiosoite, tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta.

Maksaminen
Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Checkout Finland Oy, y-tunnus 2196606-6), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Checkout Finland Oy:n verkkopalvelun kautta. Maksukaista välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Maksutavat
Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

Maksukaistan yhteystiedot
Maksukaista, Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6)
Sähköposti: asiakaspalvelu@checkout.fi
Puhelin: 0800 552 010 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Pyhäjärvenkatu 5 C, 33200 Tampere

Toimitus
Tilaus toimitetaan heti asiakkaalle, kun maksu on mennyt läpi. Asiakas pääsee katsomaan tilaamansa tuotteet maksamisen jälkeen ”verkkovalmennus” osiosta. Valmennukset ovat katsottavissa seuraavat 6kk oston jälkeen, jonka jälkeen oikeus katsoa valmennuksia loppuu.

Palautukset
Verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet. Halutessasi palauttaa tai vaihtaa tuotteita, ota ensin yhteyttä verkkokauppaan ja kysy palautusohjeita. Liitäthän palautukseen mukaan nimesi, yhteystietosi sekä tilinumerosi mahdollista maksunpalautusta varten. Digitaalisilla tuotteilla ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta. Tilauksen peruuttaminen, virhevastuu ja reklamaatiot ennen tilauksen toimitusta tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse. Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste

REKISTERINPITÄJÄ

JTO-Kiinteistöt Oy (Y-tunnus: 2514754-3)
Mäntytie 10 A 13, 00270 Helsinki

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Samuel Latvanen
Puhelin +358 505455299
Sähköposti: info(at)ostavuokraavaurastu.com

REKISTERIN NIMI

JTO-Kiinteistöt Oy:n asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt JTO-Kiinteistöt Oy:n asiakkaaksi, ostanut JTO-Kiinteistöt koulutuksia ja/tai osallistuu JTO-Kiinteistöt Oy:n järjestämään tilaisuuteen.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on JTO-Kiinteistöt asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää JTO-Kiinteistöt toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää JTO-Kiinteistöt omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. JTO-Kiinteistöt saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan JTO-Kiinteistöt asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

JTO-Kiinteistöt Oy:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä JTO-Kiinteistöt asiakaspalveluun, sähköpostitse info@ostavuokraavaurastu.com tai rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista
  • Tilausten Postin seurantatiedot

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan JTO-Kiinteistöt Oy:n käytössä, paitsi JTO-Kiinteistöt käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa joko lisäarvopalvelun tuottamiseen tai luottopäätöksen tueksi. Tietoja ei kuitenkaan luovuteta JTO-Kiinteistöt Oy:n ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole JTO-Kiinteistöt Oy:n tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää JTO-Kiinteistöt sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee JTO-Kiinteistöt salasanasuojatulla palvelimella.