Asuntojen etähallinnoinnin teesit

Olemme nyt reilun vuoden olleet uudessa tilanteessa Jyväskylän suhteen. Joonaksen muutettua Helsinkiin on Jyväskylän hallinnointia pitänyt miettiä uudella tavalla. Vuoden päivät saimme hoidettua asiat omin avuin, mutta nyt olemme turvautuneet myös ulkopuoliseen apuun. Pohdimme myös välittäjävaihtoehtoa, mutta päädyimme toisenlaiseen ratkaisuun. Alla etähallinnoinnin teesimme:

Osta asunto suhteellisen läheltä kotipaikkakuntaasi tai alueelta, jossa muuten käyt säännöllisesti

Olemme molemmat Jyväskylästä kotoisin, joten käymme kaupungissa säännöllisesti. Asuntoasioita voi hoitaa samalla kun muutenkin käy kaupungissa sukuloimassa.

Tee vuoden määräaikaisia sopimuksia

Useissa Jyväskylän kohteissamme on vuoden määräaikainen sopimus elokuun alusta heinäkuun loppuun. Pieniä asuntoja on erittäin helppo vuokrata kesällä, kun opiskelijoita on paljon liikkeellä. Toinen etu on, että tiedämme ennakkoon, milloin asunnot vapautuvat. Tällöin voi samalla käynnillä vuokrata useamman asunnon ja asiat rullaavat helposti seuraavan vuoden.

Suosi keskustaa ja keskustan läheisyyttä

Jyväskylän kohteemme ovat sekä keskustasta että lähiöstä. Jatkossa pyrimme keskittämään uudet Jyväskylän hankinnat keskeisille paikoille, jotta vuokrattavuus olisi paras mahdollinen.

Sovi näyttöjä varten luottohenkilö

Olemme sopineet kaverimme kanssa, että hän voi korvausta vastaan käydä näyttämässä asuntojamme halukkaille vuokralaisehdokkaille. Me laitamme itse vuokrausilmoitukset ja haastattelemme hakijat puhelimitse ja sitten yhteyshenkilömme käy näyttämässä asunnon potentiaaliselle vuokralaiselle. Toinen vaihtoehto olisi käyttää välittäjää, mutta tämä vaihtoehto on kustannustehokkaampi. Lisäksi valitsemme mieluummin itse vuokralaiset asuntoihimme.

Haluaisitko sinäkin vaurastua asuntosijoittamisella?

Asuntosijoittajagurut Joonas Orava ja Olli Turunen ovat sijoittaneet asuntoihin yli vuosikymmenen ja omistavat lukuisia sijoitusasuntoja. Nyt Joonas ja Olli valmentavat asuntosijoittajia ja tarjoavat uusimmat neuvot ja työkalut myös sinun käyttöösi!

TUTUSTU VERKKOVALMENNUKSEEN

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.