Tilaa ’Osta, vuokraa, vaurastu’ -kirja itsellesi tai lahjaksi!

Asuntosijoittaminen on turvallinen ja tehokas tapa vaurastua ja sopii kenelle tahansa. Tässä kirjassa asuntosijoittamista tarkastellaan kattavasti niin turvallisuushakuisen kuin hyvää tuottoa etsivän sijoittajan näkökulmasta. Kirja antaa vinkit sijoitusasunnon ostamiseen ja vuokraamiseen prosessin pienimpiäkin yksityiskohtia myöten. Myös velkavivun hallitusta käytöstä ja hyödyistä kerrotaan laajasti ja konkreettisin esimerkein.

TILAA KIRJA VERKOSTA

Haluatko päästä kiinni asuntosijoittamisen saloihin vielä kirjaakin tehokkaammin?

Kirjan ja blogin tekijät

 Joonas Orava ja Olli Turunen ovat sijoittaneet asuntoihin työn ohessa menestyksekkäästi kuukausittaista kassavirtaa vaalien. Kaksikko omistaa yhdessä reilut 30 asuntoa Helsingissä, Hyvinkäällä, Jyväskylässä, Keravalla ja Porvoossa.

Joonas Orava

Kotoisin Jyväskylästä ja valmistunut Jyväskylän ammattikorkeakoulusta. Työuraa Joonas on tehnyt pankki- ja vakuutusalalla rahoituksen, sijoittamisen ja oman talouden hallinnan asiantuntijatehtävissä. Tällä hetkellä Joonas on töissä asuntosijoittamisen parissa.

Joonaksen sijoittaminen alkoi osakesijoituksilla vuonna 2003. Asuntosijoittaminen alkoi kiinnostaa pian tämän jälkeen. Asuntosijoittamiseen Joonas pääsi tutustumaan ensimmäisen kerran konkreettisesti vuonna 2008: toiminta alkoi kasvaa nopeasti vuonna 2011, kun hän aloitti yhteistyön Ollin kanssa.

Olli Turunen

Niin ikään kotoisin Jyväskylästä, Olli on valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Jyväskylän yliopistosta pääaineenaan kansantaloustiede. Työkokemusta Ollille on karttunut pankissa, omaisuudenhoidossa ja sijoittasuhdetehtävissä pörssiyhtiöissä.

Päätyönsä ohella Olli istuu Suomen Vuokranantajat ry:n hallituksessa. Kansainvälistä kokemusta hän on kerryttänyt kolmivuotisella Saksan-pestillään. Ollin asuntosijoitustoiminta sai alkunsa osakesijoittamisen rinnalla vuonna 2004 ja ensimmäisellä konkreettisella ostoksella 2006.

Palautetta kirjasta

Olemme saaneet lukijoilta sähköpostiimme paljon positiivista palautetta kirjasta. Alla osa niistä. Suurkiitos kaikille palautetta antaneille!

Paras asuntosijoittamiseen liittyvä kirja, jonka olen urani aikana lukenut. Vaikea kuvitella suomalaista asuntosijoittajaa, joka kirjan luettuaan pitäisi siihen käyttämäänsä rahaa ja aikaa hukkainvestointina. Hyödyllinen myös kokeneelle sijoittajalle.

Timo Metsola

Vuokraturvan toimitusjohtaja

Tämä kirja on yhtä timanttinen niin pääministerille kuin mökin mummulle. Suomalaisen asuntosijoittamisen perusteos.

Mia Koro-Kanerva

Vuokranantajien toiminnanjohtaja

Tämä kirja on pakollista luettavaa ennen seuraavaa asuntokauppaasi. Pörssitermein suositus on screaming buy.

Jukka Oksaharju

Osakestrategi ja sijoituskirjailija

Verkkovalmennuksen avulla kohti vaurautta!

Vaurastuminen on mahdollista myös aloittaa osallistumalla verkkovalmennukseen, joka antaa kattavat tiedot ja taidot sijoitusasunnon ostoon. Valmennus on investointi, jonka avulla sinulla on mahdollisuus saada huomattavasti parempia tuottoja asuntosijoittamisella!

ALOITA VAURASTUMINEN