Blogi asuntosijoittajille

Tämä blogi on tarkoitettu asuntosijoittamisesta kiinnostuneille.

Tarjoamme ajatuksia jo sijoitusasuntoja omistaville. Tämän lisäksi toivomme, että lukijat saavat blogista sytykkeitä asuntosijoittajaksi ryhtymiseen. Blogin tarkoitus ei ole kuitenkaan jakaa vinkkejä tyyliin ”näistä asunnoista parhaat arvonnousut ensi vuonna”.

Pyrimme käsittelemään teemoja laajasti asuntosijoittamisen alueelta. Esimerkit omasta asuntosijoitustoiminnastamme tuovat käytännön näkökulmaa mukaan. Tässä sijoitusasunnolla tarkoitamme asuntoa, joka on tarkoitus vuokrata. ”Osta, remontoi, myy” –tyylillä emme tällä hetkellä toimi, joten se aihealue jää toistaiseksi sivuun.

Emme suinkaan väitä, että tietäisimme asuntosijoittamisesta kaiken. Vuosien varrella matkaan on tarttunut paljon, mutta tuleva opettaa varmasti vielä paljon lisää. Blogin tarkoitus on jakaa jo opittuja ja käytännössä hyväksi havaittuja asioita. Samalla kerromme tekemistämme erheistä, sillä tunnetusti virheistä oppii.

Olemme vuosien saatossa työn ohessa pienenä sivubisneksenä rakentaneet asuntosalkkua. Tarkoitus on kasvattaa asuntovarallisuutta niin, että jonain kauniina päivänä rakkaasta harrastuksesta voisimme saada ensisijaisen toimeentulon. Sinullakin on mahdollisuus rakentaa itsellesi varallisuutta asuntosijoittamisen avulla. Lähde rohkeasti lukemaan tekstejämme ja varasta ideoita täysin oman mielesi mukaan!

Tekstejä luvassa joka toinen viikko. Tervetuloa matkaamme!

Asuntosijoittamisterveisin,

Olli Turunen ja Joonas Orava

Haluaisitko sinäkin vaurastua asuntosijoittamisella?

Asuntosijoittajagurut Joonas Orava ja Olli Turunen ovat sijoittaneet asuntoihin yli vuosikymmenen ja omistavat lukuisia sijoitusasuntoja. Nyt Joonas ja Olli valmentavat asuntosijoittajia ja tarjoavat uusimmat neuvot ja työkalut myös sinun käyttöösi!

TUTUSTU VERKKOVALMENNUKSEEN

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.