Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Toimitusehdot

JTO-Kiinteistöt Oy 2514754-3 (jäljempänä verkkokauppa) myy tuotteita yrityksille ja yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.
Verkkokaupan yhteystiedot
Sähköposti: info@ostavuokraavaurastu.com
Puhelin: 0505455299 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Mäntytie 10 A 13 Helsinki

Tilaaminen
Tilattavat tuotteet valitaan kotisivuilla lisäämällä ne ostoskoriin. Tilaus lähetetään maksamalla ostoskorin sisältö verkkokaupan kassatoiminnossa. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä toimituskulut. Mikäli tilaushetkellä annetaan sähköpostiosoite, tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta.

Maksaminen
Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Checkout Finland Oy, y-tunnus 2196606-6), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Checkout Finland Oy:n verkkopalvelun kautta. Maksukaista välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Maksutavat
Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

Maksukaistan yhteystiedot
Maksukaista, Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6)
Sähköposti: asiakaspalvelu@checkout.fi
Puhelin: 0800 552 010 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Pyhäjärvenkatu 5 C, 33200 Tampere

Toimitus
Tilaus toimitetaan heti asiakkaalle, kun maksu on mennyt läpi. Asiakas pääsee katsomaan tilaamansa tuotteet maksamisen jälkeen ”verkkovalmennus” osiosta. Valmennukset ovat katsottavissa seuraavat 6kk oston jälkeen, jonka jälkeen oikeus katsoa valmennuksia loppuu.

Palautukset
Verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet. Halutessasi palauttaa tai vaihtaa tuotteita, ota ensin yhteyttä verkkokauppaan ja kysy palautusohjeita. Liitäthän palautukseen mukaan nimesi, yhteystietosi sekä tilinumerosi mahdollista maksunpalautusta varten. Digitaalisilla tuotteilla ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta. Tilauksen peruuttaminen, virhevastuu ja reklamaatiot ennen tilauksen toimitusta tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse. Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Tietosuojaseloste

REKISTERINPITÄJÄ

JTO-Kiinteistöt Oy (Y-tunnus: 2514754-3)
Mäntytie 10 A 13, 00270 Helsinki

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Samuel Latvanen
Puhelin +358 505455299
Sähköposti: info(at)ostavuokraavaurastu.com

REKISTERIN NIMI

JTO-Kiinteistöt Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt JTO-Kiinteistöt Oy:n asiakkaaksi, ostanut tai liittynyt JTO-Kiinteistöt koulutuksiin, ja/tai osallistuu JTO-Kiinteistöt Oy:n järjestämään tilaisuuteen.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on JTO-Kiinteistöt asiakasrekisterin ylläpitäminen, asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää JTO-Kiinteistöt toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Yhteistyökumppanien tarjoamista ryhmäverkkovalmennuksista ja niihin liittyvistä kyselyistä kerättyä tietoa hyödynnetään ryhmäverkkovalmennuksen tarjoavan yhteistyökumppanin omassa markkinoinnissa. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää JTO-Kiinteistöt omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen. Ryhmäverkkovalmennuksista ja niihin liittyvistä kyselyistä kerättyä dataa voidaan käyttää myös kyseisen ryhmäverkkovalmennuksen tarjoavan yhteistyökumppanin mainonnan kohdistamiseen. JTO-Kiinteistöt saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan JTO-Kiinteistöt asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista
  • Tilausten Postin seurantatiedot
  • Asiakkaan lomakkeen kautta antamat lisätiedot

TIETOJEN LUOVUTUS

Yksityishenkilön verkkovalmennuksista kerätyt asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan JTO-Kiinteistöt Oy:n käytössä, paitsi JTO-Kiinteistöt käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa joko lisäarvopalvelun tuottamiseen tai luottopäätöksen tueksi. Tietoja ei kuitenkaan luovuteta JTO-Kiinteistöt Oy:n ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole JTO-Kiinteistöt Oy:n tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.

Yhteistyökumppanin tarjoamasta ryhmäverkkovalmennuksesta sekä siihen liittyvistä kyselyistä kerätyt tiedot ovat JTO-Kiinteistöt Oy:n sekä kyseisen ryhmäverkkovalmennuksen tarjoavan yhteistyökumppanin käytössä. Tietoja ei luovuteta JTO-Kiinteistöt Oy:n ulkopuolelle muille tahoille kuin ryhmäverkkovalmennuksen maksaneelle yhteistyökumppanille. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole JTO-Kiinteistöt Oy:n tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

OIKEUS OMAN TIEDON TARKISTUKSEEN

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

MUUT OIKEUDET OMAAN TIETOON

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä (”oikeus tulla unohdetuksi”). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet, kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).