Etsi itsellesi yhtiökumppani

Etsi itsellesi yhtiökumppani

Käytkö lounaalla yksin? Katsotko elokuvia yksin? Käytkö urheilemassa yksin? Jos vastasit kaikkiin kyllä, et ehkä tarvitse asuntosijoittamiseenkaan kaveria. Mutta jos sinussa on vähääkään inhimillisiä sosiaalisen olennon piirteitä, hanki asuntoja kaverin kanssa. Luotettavan, asiaan perehtyneen kaverin kanssa.

Kaverin kanssa on mukava keskustella asunnoista. Kaverin kanssa voi jakaa ilot ja surut. Kaverin kanssa voi jakaa riskit. Mutta pitääkö tuotot jakaa? Ei.

Jos hankit yhden 50 000 euron yksiön sijaan kaksi yksiötä, joista omistat puolet, asuntovarallisuutesi on sama ja tuotto on sama kuin jos omistaisit yhden kokonaisen. Ainut lisätyö on, että saatte etsiä yhden vuokralaisen sijasta kaksi. Mutta taas vastaavasti, riski pienenee.

Ja sitä paitsi. Kaksin on asuntosijoittaminenkin paljon hauskempaa!

Ollin esimerkki:

Sorruin aiemmin ajatteluun, että ei asuntosijoittamisesta kannata puhua kavereiden kanssa. Luulin, että tulevat vain kateelliseksi ja häviävät näköpiiristäni kuin pieru Saharaan. Uskaltauduin kuitenkin avaamaan suuni asiasta. Ihmetyksekseni huomasin, että osa kavereista oli jo ostanut asuntoja ja osa oli harkinnut asiaa. Toki kriittistä ja asiatontakin kommenttia tuli jonkin verran. Tärkeätä oli kuitenkin, että löysin hyviä keskustelukavereita saman teeman parista. Mikä vielä parempaa, yksi minua kokeneempi kaveri oli valmis lähtemään yhteistyöhön. 

Johtopäätös:
Avaa suusi. Kerro kaverille asuntosijoitusideastasi. Jos huomaat, että kaverisi on aivan kehällä, vaihda huomaamatta puheenaihetta. Jos hän saa juonen päästä kiinni, jatka jutustelua. Yllätyt kun huomaat, että aika moni on harkinnut asuntosijoittamista. Kenties, joku kavereistasi voisi olla sinun luotettava yhtiökumppanisi.

Asuntosijoitusterveisin,

Olli ja Joonas

Haluaisitko sinäkin vaurastua asuntosijoittamisella?

Asuntosijoittajagurut Joonas Orava ja Olli Turunen ovat sijoittaneet asuntoihin yli vuosikymmenen ja omistavat lukuisia sijoitusasuntoja. Nyt Joonas ja Olli valmentavat asuntosijoittajia ja tarjoavat uusimmat neuvot ja työkalut myös sinun käyttöösi!

TUTUSTU VERKKOVALMENNUKSEEN

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.