Extra: lahjoitus Ensi- ja turvakotien liitolle

Lähes kaikilla suomalaisilla on lapsena katto pään päällä, lämmin koti ja vanhemmat, jotka pitävät huolta. Tätä voisi pitää jopa itsestään selvyytenä länsimaisessa hyvinvointivaltiossa. Näin ei kuitenkaan kaikilla ole. Ensi- ja turvakotien liiton jäsenyhdistysten tuottamista, vauvaperheille suunnatuista palveluista haki viime vuonna apua yli 2000 henkilöä, joista äitejä oli 776, isiä 315 ja lapsia 978.

Kirjaprojektia tehdessä päätimme, että haluamme jakaa hyvää eteenpäin ja auttaa niitä, joiden kotiolosuhteet eivät ole tavallisen hyvät. Ensi- ja turvakotien liitto sopi erinomaiseksi hyväntekeväisyyskohteeksi. Liitto tekee erittäin arvokasta työtä.

Hyväntekeväisyystempaus

Ensi- ja turvakotien liitto on valtakunnallinen kansalais- ja lastensuojelujärjestö, joka auttaa vaikeissa ja turvattomissa oloissa eläviä lapsia ja perheitä sekä tekee perheväkivaltaa ehkäisevää työtä.  29 jäsenyhdistystä eri puolilla Suomea tarjoaa perheiden tarvitsemaa ammatillista apua ja vapaaehtoisten tukea. Ne ylläpitävät 10 ensikotia, 6 päihdeongelmien hoitoon erikoistunutta ensikotia ja 12 turvakotia.

Kirjan ensimmäisen painoksen osalta päätimme lahjoittaa yhden euron jokaista kirjaa kohti. Ensimmäinen 2000 kappaleen painos myytiin loppuun alle kuukaudessa viime syksynä, mutta kirjan tekijäpalkkiot viime vuodelta maksettiin äskettäin, joten kävimme viime viikolla tekemässä lahjoituksen.

Meillä oli ilo käydä paikan päällä Ensi- ja turvakotien liitossa tapaamassa toimitusjohtaja Ritva Karinsaloa, joka vastaanotti lahjoituksen. Lahjoituksen kohdensimme Keski-Suomen Ensikotiin, joka sijaitsee Jyväskylässä, molempien kirjan tekijöiden synnyinkaupungissa.

Haluaisitko sinäkin vaurastua asuntosijoittamisella?

Asuntosijoittajagurut Joonas Orava ja Olli Turunen ovat sijoittaneet asuntoihin yli vuosikymmenen ja omistavat lukuisia sijoitusasuntoja. Nyt Joonas ja Olli valmentavat asuntosijoittajia ja tarjoavat uusimmat neuvot ja työkalut myös sinun käyttöösi!

TUTUSTU VERKKOVALMENNUKSEEN

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.