Luetuimmat blogitekstit ja kiitokset

Olemme pitäneet blogia asuntosijoittamisesta nyt reilut kolme vuotta, lokakuusta 2011 alkaen. Jo alusta lähtien konsepti on ollut tinkimätön: Jokatoinen sunnuntai blogi tarjoaa ajatuksia ja tietoa asuntosijoittamisesta. Välillä on tehnyt mieli hypätä eri ladulle ja kirjoittaa jostakin muusta kuin omasta ”leipälajistamme”, pitkäjänteisestä asuntojen ostamisesta ja vuokraamisesta siihen liittyvine kuvioineen. Muutamista sivuloikista huolimatta sapluuna on hioutunut. Kirjan ja blogin nimi kuvaa tyyliämme – ja sillä mennään jatkossakin. On turha kirjoittaa ”osta, remontoi, myy” –strategiasta tai ulkomaille sijoittamisesta, jos siitä ei ole käytännön kokemusta ja todellista osaamista. Pysymme siis jatkossakin valitulla ladulla ja muistuttakaa, jos poikkeamme pahasti väärälle uralle.

Joululomalla useimmilla on hyvää aikaa kahlata tekstejä rauhassa läpi. Tässä koko blogin suosituimmat tekstit Google Analyticsin mukaan:

  1. Omistukset henkilökohtaisesti vai osakeyhtiön kautta?
  2. Kolme hälytysmerkkiä vuokralaisvalinnassa
  3. Uudisasunto vs. vanha asunto
  4. Käytännön vinkit vuokraukseen
  5. Sijoittaminen autotalleihin ja autopaikkoihin
  6. Moni asunto päältä kaunis
  7. Auto – vai asunto ja auto?
  8. Viimeisin ostos
  9. Asuntosijoittajan parhaat kaupungit – perehtymällä lisää helmiä
  10. 10 tekijää ostokohteen etsimiseen

Antoisia lukuhetkiä tekstien parissa ja kirjoita sähköpostia tai kommenttikenttään, jos mieleesi juolahtaa joku hyvä ajatus. Olemme erittäin kiitollisia jo kaikesta tähän asti tulleesta palautteesta. Yli 5000 myytyä kirjaa reilussa vuodessa on ollut paras mahdollinen palaute siitä, että jotain on tehty oikein. Meille saa jatkossakin lähettää palautetta. Kehittävä kritiikki vie eteenpäin. Kysymyksiä voi myös laittaa tulemaan. Aiheesta riippuen saatamme käsitellä asiaa blogissakin.

Eikä kannata unohtaa valmennustakaan, joka on Helsingissä sunnuntaina 18. tammikuuta. Lisätietoja oikealla olevasta linkistä. Ilmoittautuneita on jo yli 30.

Kiitos siis kaikille teille kuluneesta vuodesta! Toivotamme lukijoille rauhallista ja valkeaa Joulua sekä menestyksekkäitä hetkiä asuntosijoittamisen parissa myös vuonna 2015!

Jouluisin terveisin,

Joonas ja Olli

Haluaisitko sinäkin vaurastua asuntosijoittamisella?

Asuntosijoittajagurut Joonas Orava ja Olli Turunen ovat sijoittaneet asuntoihin yli vuosikymmenen ja omistavat lukuisia sijoitusasuntoja. Nyt Joonas ja Olli valmentavat asuntosijoittajia ja tarjoavat uusimmat neuvot ja työkalut myös sinun käyttöösi!

TUTUSTU VERKKOVALMENNUKSEEN

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.