On aika kiittää – blogi jää tauolle

Kaikki hyvä loppuu aikanaan. Aloitimme kirjoittamisen vuonna 2011 vailla sen suurempaa päämäärää tai ajatusta kauanko kirjoittamista tehdään. Tarkoitus oli vain jakaa omia kokemuksia ja ajatuksia asuntosijoittamisesta. Ajattelimme, että jos jutuistamme edes yksikin saisi uusia ahaa-elämyksiä, olisi kirjoittaminen onnistunut. Samalla kun julkisesti sanoo asioita ääneen, on jäsenneltävä ajatuksiaan tarkemmin. Se oli kirjoittamisen toinen motiivi.

Kuten niin usein, ennalta-arvaamattomia asioita tapahtuu kun vain ryhtyy tekemään. Blogin myötä tuli kirja. Kirjan myötä tuli ryhmäkoulutuksia, videovalmennuksia, erilaisia puhujakeikkoja, yksilötason opastusta jne. Kysyntä yllätti meidätkin eikä esimerkiksi 11 000 kirjan myynnistä edes osattu unelmoida.

Matka on silti ollut tässäkin tärkeämpi kuin päämäärä ja se on ollut uskomattoman avartava. Kaikkien edellä olevien asioiden kautta olemme päässeet tekemään mielenkiintoisia asioita ja saaneet tutustua moniin hienoihin ihmisiin. Lisäksi kun muita opettaa ja kysymyksiin etsii vastauksia, oppii itsekin.

Nyt on kuitenkin aika priorisoida. Perhe ja työ vie molemmilla meistä entistä enemmän aikaa – siis hyvällä tavalla ”vie”. Molempien meidän työ on intohimomme eli asuntosijoittamisen parissa. Vuorokauden tunnit eivät kuitenkaan ole lisääntyneet ja asioita on laitettava tärkeysjärjestykseen. Näin ollen tämän blogin 8-vuotinen tarina jää ainakin toistaiseksi tauolle – sivustolla olevat yli 200 tekstiä jäävät luettaviksi ja verkkovalmennuksia saa edelleen ostaa. Suuret kiitokset kaikille lukijoille ja tapahtumissa mukana olleille ja mitä parhainta menestystä tulevaan!

Asuntosijoittaminen jatkuu, joten vaihdetaan kuulumisia ja kokemuksia kun nähdään.

Kiittäen,

Joonas ja Olli

Haluaisitko sinäkin vaurastua asuntosijoittamisella?

Asuntosijoittajagurut Joonas Orava ja Olli Turunen ovat sijoittaneet asuntoihin yli vuosikymmenen ja omistavat lukuisia sijoitusasuntoja. Nyt Joonas ja Olli valmentavat asuntosijoittajia ja tarjoavat uusimmat neuvot ja työkalut myös sinun käyttöösi!

TUTUSTU VERKKOVALMENNUKSEEN

2 Vastausta

 1. Nippe sanoo:

  Kiitokset.
  Oli antoisia kirjoituksia. Etenkin kun oli teidän omista asuntosijoituksista kosolti esimerkkejä.

  Olikohan silti kertaakaan yhdessäkään teidän kirjoituksessa vaatimusta nimetä taloyhtiön hallitukseen tilivastaava, joka nettipankkitunnuksilla voi tarkkailla vaikka päivittäin taloyhtiön tilitapahtumia?
  Ettei isännöitsijä siirtele rahoja omalle tililleen, merkitsee kavala isännöitsijä rahojen vastaanottajaksi mielikuvitusremonttifirman, tilinumero on tietenkin isännöitsijälle kuuluva ?
  Isännöitsijän oma tilinumero kun on vahvempi tilisiirrossa kuin rahojen saajan nimi.

  Isännöintiliitto vaikenee kuoliaaksi tämmöisen tilivastaava käytännön :/

 2. Kari Manninen sanoo:

  Kiitokset näistä vuosista. Bloginne on motivoinut ja opettanut monella tavalla. Palaan kirjoituksiinne säännöllisesti ja jatkan oman yrityksemme asuntosalkun kasvattamista, kahdeksan hankittuna😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.