Osta, vuokraa, vaurastu vs. Osta, remontoi, myy

Pidimme äskettäin valmennuksen otsikolla ”Vauhtia vaurastumiseen”, jossa kävimme mm. läpi kuinka salkun kasvattamista pystyy vauhdittamaan. Samalla meillä oli kunnia päästä pitämään yhdessä valmennus Tuomas Mäkelän kanssa, joka on Osta, remontoi, myy –strategian ammattilainen.

Tuomas muiden asioiden ohessa tekee yhdessä vaimonsa Annan kanssa ”pommikuntoisista” asunnoista loistavia koteja laatutietoisille ihmisille. Alla yksi esimerkki ennen ja jälkeen remontin. Kuvat puhuvat puolestaan!

Osta, remontoi, myy ennen

Osta, remontoi, myy jälkeen

Tuomaksen tämän päiväisessä esityksessä oli erinomainen yhteenveto yhtäläisyyksistä ja eroavaisuuksista Osta, vuokraa, vauraustu sekä Osta, remontoi, myy –strategian välillä. Lisättäköön, että Tuomaksella on omakohtaista kokemusta molemmista strategioista rutkasti vuosien varrelta.
Yhtäläisyyksiä

Eroavaisuuksia

Mikäli kiinnostuit ORM-ideasta, ole meihin yhteydessä, niin olemme yhteydessä kun seuraava valmennus järjestetään. Kannattaa tutustua ORM-kuvioihin lisää Tuomaksen ja Annan sivuilla osoitteessa www.lessismore.fi.

Haluaisitko sinäkin vaurastua asuntosijoittamisella?

Asuntosijoittajagurut Joonas Orava ja Olli Turunen ovat sijoittaneet asuntoihin yli vuosikymmenen ja omistavat lukuisia sijoitusasuntoja. Nyt Joonas ja Olli valmentavat asuntosijoittajia ja tarjoavat uusimmat neuvot ja työkalut myös sinun käyttöösi!

TUTUSTU VERKKOVALMENNUKSEEN

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.