Verkkovalmennuksella kohti vaurastumista

Asuntosijoittamisen suosio on tällä hetkellä ennätysmäisen suurta. Parhaat sijoituskohteet häviävät verkosta silmänräpäyksessä ja hyvän diilin nähdessään on oltava valmis toimimaan nopeasti. Monen sijoittajan ongelma on, ettei hyvää diiliä tunnista ennen kuin on jo liian myöhäistä.

Osallistumalla valmennuksellemme saat tarvittavat tiedot ja työkalut sijoitusasunnon ostoon! Asuntosijoittamisessa puhutaan vähintään kymmenien tuhansien eurojen investoinnista. Osallistumalla verkkovalmennuksellemme voit helposti parantaa sijoitustesi tuottoa tuhansia euroja, kun tiedät mistä, miten ja minkälainen sijoitusasunto kannattaa ostaa. Lue lisää Joonaksen ja Ollin blogista miten voit parantaa asuntosijoituksesi tuottoa tuhansia euroja! Lue arvostelu Osta, vuokraa, vaurastu -verkkokoulutuksesta! 

Kaksi mahdollisuutta vaurastua

Haluaisitko sinä saada kattavat ja monipuolisen asuntosijoittajan premium– excel taulukot, jotka auttavat sinua vuokran  seurannassa ja veroilmoituksen teossa?

Osta, vuokraa, vaurastu plus -valmennuksella saat itsellesi valmennusten lisäksi käyttöön asuntosijoittajan excelit, joilla helpotat sijoituksesi taloudellista seurantaa.

osta, vuokraa, vaurastu perusteet

99 €

  • Asuntosijoittajan verkkovalmennus 66 min
  • Työkalut sijoitusasunnon analysointiin
  • Tarkistuslista sijoitusasunnolle pdf
  • Ladattava vuokratuottolaskuri excel
  • Ladattava vuokrailmoitus pdf
TILAA

Osallistumalla verkkovalmennukselle opit…

Verkkovalmennus sisältää viiteen osaan jaetun 66 minuuttia kestävän verkkokoulutuksen sekä työkalut, joilla pystyt analysoimaan ostettavan kohteen.

Kurssin sisältö

Mistä asuntosijoittajan tuotto muodostuu?
Mistä sijoitusasunto kannattaa ostaa?
Millainen on hyvä asuntosijoitus?
Opit arvioimaan kohteen korjausvelan.
Sijoituskohteiden vertailu toisiinsa
Opit valitsemaan asuntoosi hyvän vuokralaisen.

Tilaa verkkovalmennus

Osallistu nyt valmennuksellemme edulliseen 99 euron hintaan. Pakettiin kuuluu kattavat videomateriaalit, analyysityökalu, tarkastuslista sekä listaus järkevistä paikkakunnista sijoittaa asuntoihin Suomessa.

TILAA VERKKOVALMENNUS HINTAAN 99 €

”Joonaksen ja Ollin valmennustyyli on käytännönläheinen ja helposti ymmärrettävä. Heidän pitkä kokemus yhdistettynä vankkaan teoriapohjaan luo erinomaiset edellytykset jakaa osaamistaaan eteenpäin. Valmennukseen kuuluvat työkalut helpottavat ja nopeuttavat analyysia.”

Hermanni Vuorinen Asuntosijoittaja, yrittäjä

”Joonaksen ja Ollin valmennukset ovat perinpohjaisesti mietittyjä ja kokemuksen kautta testattuja. Esitykset ovat selkeitä ja pohjautuvat analyyseihin. Luettuani kirjan ja käytyäni valmennuksessa, ymmärrykseni asuntosijoittamisesta kasvoi uudelle tasolle ja pätevöidyin ostamaan ensimmäisen sijoitusasuntoni. Suosittelen valmennusta ihmisille, jotka miettivät asuntosijoittajaksi ryhtymistä.”

Marko Tamminen Espoo

”Olen hankkimassa ensimmäistä sijoitusasuntoani. Valmennuksen ja erityisesti sen sisältämien konkreettisten esimerkkien avulla sain syvennettyä osaamistani siitä, minkälainen on hyvä sijoitusasunto ja mitä sen hankinnassa tulee ottaa huomioon. Valmennuksen sisältämät työkalut helpottavat kohteiden vertailua ja sijoituspäätöksen tekemistä.”

Elina Aakula –Helsinki

Heräsikö kysyttävää?

Verkkovalmennuskoordinaattorimme Samuelin saat kiinni numerosta 0505455299. Kiireettömimmissä asioissa voit laittaa meille viestiä tällä lomakkeella.

Valmennusta kirjan kautta

’Osta, vuokraa, vaurastu’ kasaa samojen kansien sisään kaiken, mitä asuntosijoittamisesta tulee tietää. Kirja antaa vinkit sijoitusasunnon ostamiseen ja vuokraamiseen prosessin pienimpiäkin yksityiskohtia myöten.

TILAA KIRJA TUTUSTU TARKEMMIN